60 mm Paslanmaz İnox Spiral

Kategori
Stok Kodu
CK60
Fiyat
4.500,31 TL + KDV
% 3İNDİRİM
5.400,37 TL
5.238,36 TL KDV Dahil
4.714,52 TL (%10,00 havale indirimi)
*530,38 TL den başlayan taksitlerle!!
İsim : 60 mm Çelik Paslanmaz Spiral Boru (Genellikle Deniz Taşıtlarının Egzozlarında  Kullanılır)
Seri Numarası : CK60

1Metre fiyatıdır.3Metre den Aşağıya Satışımız Yoktur.

Her Ebat İçin  Sipariş  Alınır.

Ürün Açıklaması

Paslanmaz çelik yarı esnek hava kanalları, her nevi yakıtla (doğalgaz, LPG, fuel-oil v.b.) çalışan cihazların baca bağlantıları, yüksek basınçta çalışan aşırı sıcak hava aktarım sistemleri ve özellikle yüksek mekanik mukavemet istenilen uygulamalar için, özel olarak dizayn edilmiş, çok amaçlı bir yarı esnek hava kanalıdır. Safi metal 316 L kalite paslanmaz çelik şeritlerin özel bir üretim tekniği ile büzdürülüp birbirlerine kenetlenmesiyle üretilmiştir. Ünveren paslanmaz çelik yarı esnek hava kanalları bükülebilme, kıvrılabilme ve esneme kabiliyetine sahiptir. Oval ve yuvarlak birleşme yerlerinde montajı kolaydır. Ünveren paslanmaz çelik yarı esnek hava kanallarında kullanılan kenet sistemi UAS yani çiftli kenet sistemidir. UAS kenet sisteminde malzeme gerildikçe kenet sağlamlaşır. Bükülme, kıvrılma, uzama ve esneme esnasında safi metal paslanmaz çelik şeritlerin birbirlerinden ayrılması ve/veya deformasyona uğraması söz konusu değildir.

Çift kat kenetlenmiş buklelerden meydana gelen spiral egzost borusu yarı esnek olup ezilmeyen ve yanmayan bir üründür.İçinden su ve gaz geçebilen sızdırmazlık özelliğine sahip bu  yarı esnek boru otomotiv,karavan,deniz vasıtaları ve yüksek basınçlı hidrolik hortumların dış yüzeylerinde darbelere karşı  koruyucu özelliktede kullanılabilen çift kenetli yarı esnek bir boru türüdür. 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
60 mm Paslanmaz İnox Spiral

60 mm Paslanmaz İnox Spiral

5.400,37 TL
5.238,36 TL KDV Dahil
60 mm Paslanmaz İnox Spiral 60 mm Paslanmaz İnox SpiralMetre Spiralorijinal Egzoz, Performans Egzoz, Katalitik konvertör Partikül Filitresi ürünleri Egzoz Orjinal Egzoz, KatalitikKonverter, Performans Egzoz, Partikülfilitresi, EgzozSpirali, Egzoz ucu, Vanalı egzoz, Abart Egsoz, Katalizör, Tıregzoz, İşmakinaegzoz, forkliftegzoz, egsozucları,exhaust, Auspuff, catalyticconverter, partikelfilter,выпускной, გამონაბოლქვი, каталитический, katalizator, échappement, CK60 60 mm Paslanmaz İnox Spiral

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.